Tammikuussa tapahtunutta/In January

Maastricht2Vuodenvaihteen lomien jälkeen DAGIS-tutkimusryhmä on jatkanut aktiivisesti työskentelyä mm. eettisen arvioinnin hakemisen ja kyselylomakkeiden suunnittelun suhteen. Ryhmähaastatteluiden analysointi on myös alkanut, ja alustavia tuloksia on odotettavissa jo tämän kevään aikana.

DAGIS-ryhmän tutkija Carola vieraili Maastrichtin yliopistossa tammikuun kolmannella viikolla.Carola tutustui tarkemmin yhteistyökumppanina olevan terveyden edistämisen osaston toimintaan ja sai paljon uusia ideoita DAGIS-tutkimuksen toteuttamisen suhteen.

Briefly in English

The DAGIS research group has continued their work in January. The ethical permit for cross-sectional survey is sought and questionnaires are developed. The analyses of focus group interviews have begun and the first results are expected during this spring. The member of research group, Carola, visited at the University of Maastricht.