Iloisia päätöksiä huhtikuussa

Huhtikuu on ollut vauhdikasta ja iloista aikaa DAGIS-hankkeelle monin tavoin.

IMG_2996 DAGIS-hanke sai rahoitusta Suomen Akatemialta seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Koko ryhmä on ollut erittäin iloinen, että hankkeemme tutkimussuunnitelmaa pidettiin erinomaisena ja saimme rahoitusta. Päätöstä juhlittiinkin kakkukahvien merkeissä.

DAGIS-hankkeen tutkimusprotokolla-artikkeli on hyväksytty julkaistavaksi. Artikkelissa kuvataan tarkemmin DAGIS-tutkimuksen teoreettinen kehys, tutkimuksen eri vaiheet ja käytettävät menetelmät. Tarkemmat tiedot artikkelista tullaan julkaisemaan näillä sivuilla, kun artikkeli on valmistunut taitosta julkaisukuntoon.

DAGIS-kartoituksen ensimmäinen pilottivaihe on menossa parhaillaan. Toivottavasti saamme paljon innokkaita osallistujia.