Lokakuun kuulumisia

kuva1Syksy on jatkunut vilkkaana. DAGIS-tutkimusryhmän kenttätyöntekijät ovat vierailleet ahkerasti viidellä eri paikkakunnalla ja useassa eri päiväkodissa viime viikkojen aikana. Kenttätyöntekijät ovat nähneet laajan kirjon erilaisia päiväkotien pihoja kuin myös tutustuneet erilaisiin ruokailukäytäntöihin. Kenttätyöntekijät ovatkin kiitollisia kuinka iloisesti heidät on otettu vastaan jokaisessa päiväkodissa. Lasten mielikuvitus on esimerkiksi piristänyt kenttätyöntekijöiden työpäiviä useasti.

DAGIS-tutkimusryhmä on myös saanut myönteistä palautetta tutkimukseen jo osallistuneilta vanhemmilta ja henkilöstöltä. Tämä aina lämmittää tutkimusryhmän mieltä ja antaa motivaatiota jatkaa eteenpäin.

Muistathan, että DAGIS-tutkimuksen löydät nykyään myös facebookista (DAGISresearch) ja twitteristä (@DAGISresearch). Pyrimme päivittämään molempia medioita aktiivisesti!