Sutjakkaasti Marraskuulle

V__70BBMarraskuun kuulumiset voisi aloittaa samalla tavalla kuin lokakuussakin eli DAGIS-tutkimuksen kenttätyöntekijät ovat vierailleet ahkerasti eri päiväkodeissa viidellä eri paikkakunnalla. Olemme iloisia jokaisesta uudesta osallistuvasta päiväkodista, päiväkodin henkilöstöstä, vanhemmasta ja lapsesta.  Kenttätyöntekijämme jatkavat vierailuja vielä runsaan kuukauden ajan ennen ansaittua joulutaukoa.

Lokakuussa päätettiin myös, että kartoitusta jatketaan tammikuussa uusilla paikkakunnilla, jotka sijaitsevat hieman kauempana pääkaupunkiseudusta. Tätä varten uusien päiväkotien rekrytointi käynnistyy mahdollisimman pian marraskuun aikana.

Lokakuussa DAGIS-ryhmällä oli myös vahva edustus Euroopan ravitsemustieteen kongressissa Berliinissä (www.fensnutrition.eu). Osa DAGIS-ryhmän edustajista esitteli  DAGIS-tutkimuksen ensimmäisen vaiheen eli ryhmähaastatteluiden tuloksia.

Muistattehan, että DAGIS-tutkimuksen löydät nykyään myös facebookista (DAGISresearch) ja twitteristä (@DAGISresearch). Olemme aktiivisia molemmissa kanavissa!