Ripeä tammikuun alku

Uudet harjoittelijamme Anna ja Pauliina

Uudet harjoittelijamme Anna ja Pauliina

DAGIS-tutkimusryhmä vietti lyhyen, mutta antoisan joululoman ja on jo takaisin täydellä teholla sorvin ääressä. Tänä keväänä tutkimusryhmää työllistää syksyllä kerätyn materiaalin tallentaminen ja analysointi. Tätä varten olemme saaneet tiimiimme vahvistukseksi kaksi uutta harjoittelijaa Anna ja Pauliina, jotka toivovat saavansa monipuolisia uusia kokemuksia harjoittelunsa aikana. Lisää harjoittelijoiden odotuksista tulevia viikkoja kohtaan voi lukea meidän Facebook-sivuilta.

DAGIS-tutkimuksen kartoitusvaihe jatkuu myös uusilla paikkakunnilla Etelä-Pohjanmaalla. Etelä-Pohjanmaan tiimi on myös saanut täydennystä kahden henkilön voimin -Päivi ja Janika, jotka tulevat yhdessä Kaijan kanssa vierailemaan kevään aikana päiväkodeissa. Heidän kuulumisista kerrotaan puolestaan lisää ensi viikolla Facebook-sivuillamme.