Tehokas tammikuu

Ensimmäiset viikot harjoittelussa ovat olleet täynnä erilaisia hommia. Syksyllä on kerätty runsaasti aineistoa, jota olemme nyt päässeet käsittelemään tilasto-ohjelmilla. Olemme myös tallentaneet paperisia lomakkeita sähköiseen muotoon, mutta tallennettavaa riittää edelleen, sillä lomakkeita on vielä paljon odottamassa.

 
Etelä-Pohjanmaan kartoitusvaihetta varten olemme ladanneet ja asentaneet liikemittareita. Pääsimme itsekin kokeilemaan liikemittareita muutaman päivän ajan. Mittari oli vaivaton pitää yllä, eikä haitannut nukkuessakaan. Lisäksi vierailimme pääkaupunkiseudun päiväkodeissa, joissa liikemittarit laitettiin lapsille.

 
kuva1faceTammikuun aikana pääsimme myös osallistumaan THL: n tilaisuuteen, jossa julkistettiin lapsiperheille suunnatut ravitsemussuositukset. Kuluneen viikon aikana olemme aloittaneet vanhemmille lähetettävien tutkimuspalautteiden kokoamisen. Tammikuu onkin hurahtanut nopeasti harjoittelun parissa.

 
Anna ja Pauliina