Helmikuun kuulumisia

DAGIS-tutkimuksen helmikuu on sisältänyt monenlaista puuhaa niin kentällä kuin kulissien takana. Kartoitus on jatkunut usealla pohjanmaan paikkakunnalla helmikuun aikana. Lisäksi olemme rekrytoinneet vielä muutaman päiväkodin mukaan osaksi kartoitusta. Viimeiset kartoitusvaiheen päiväkodit osallistuvatkin maaliskuun aikana tutkimukseen.

Syksyllä 2015 osallistuneille päiväkodeille, vanhemmille ja yhteyshenkilöille on lähetetty liikkumistulokset helmikuun aikana.  Tulokset on pääsääntöisesti lähetetty sähköpostitse, mutta sähköpostitietojen puuttuessa postitse. Tämän kevään aikana osallistuneet (ja osallistuvat) saavat tulokset huhtikuun aikana.

DAGIS-tutkijat tarkistavat parhaillaan perheiltä palautuneita ruoankäyttölomakkeita ja kyselevät mahdollisia tarkennuksia lomakkeisiin. Tutkijat saattavatkin siis soitella tai lähetellä sähköpostia. Kiitos kaikille jo viesteihin ja puheluihin vastanneille perheille!

FullSizeRenderDAGIS-tutkimusryhmän tutkijoita osallistui ja esitteli DAGIS-tutkimuksen tuloksia kongressissa Lontoossa (2nd Behavior Change congress). Matkatuliaisina kongressista tarttui mukaan hyviä ideoita tulevan intervention kehitystyöhön.