Mieletön maaliskuu

DAGIS- hankkeen kartoituksen kenttävaihe vetelee viimeisiään, sillä viimeisetkin liikemittarit on asennettu ja lähetetty matkaan kohti Etelä-Pohjanmaata.  Iso työ on pian saatu päätökseen kenttävaiheen osalta; siitä iso kiitos kuuluu osallistuneille päiväkodeille!

Alkuvuoden aikana osallistuneille päiväkodeille on lähetetty liikkumispalautteet ja viimeisetkin päiväkodit saavat palautteet huhtikuun aikana. Työnsarkaa riittää vielä mm. kyselylomakkeiden parissa, sillä tallennettujen lomakkeiden tarkastaminen on alkanut. Harjoittelijoille maaliskuun iloinen uutinen olikin, että lisätyövoimaa tarvitaan vielä kesäkuulle saakka.

image1 (3)Maaliskuussa DAGIS- tutkimusta on esitelty niin amerikkalaisopiskelijoille kuin ravitsemustieteilijöille. Eva esitteli DAGIS- tutkimusta Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen kevätseminaarissa, ja Reetta amerikkalaisopiskelijoille, jotka olivat Suomen vierailullaan tulleet tutustumaan myös Folkhälsanin toimintaan.