Etelä-Pohjanmaan kenttävaihe loppusuoralla

PyörätTammikuussa 2016 alkanut DAGIS-tutkimuksen kenttävaihe Etelä-Pohjanmaalla päättyy huhtikuussa. DAGIS-tutkimusryhmä kiittää kaikkia eteläpohjalaisperheitä, päiväkoteja, niiden henkilökuntaa ja esimiehiä sekä ruokapalveluhenkilökuntaa esimiehineen upeasta yhteistyöstä DAGIS-tutkimuksessa. Ilman teidän suurta panosta näin monipuolinen ja ainutlaatuinen tutkimusaineisto ei olisi ollut mahdollinen. Mukana tutkimuksessa on Etelä-Pohjanmaalta 12 päiväkotia ja reilut 160 perhettä. Tutkimuksen kenttävaihe Etelä-Pohjanmaalla on ollut ainutkertainen kokemus myös meille tutkijoille. Olemme saaneet heittäytyä hetkeen ja tilanteisiin kanssanne, tavata ihania lapsia, suurella sydämellä kasvatustyötä tekeviä kasvattajia ja rautaisella ammattitaidolla työskenteleviä ruokapalvelun työntekijöitä. Etelä-Pohjanmaan DAGIS-ryhmä kiittää myös kaikkia DAGIS-tutkijoita taustatyöstä Helsingissä. Nyt alkaa paneutuminen kerättyyn aineistoon ja aikanaan pääsemme kertomaan teille tuloksia. Lisäksi jatkuu tutkimuskokonaisuuden jatko-osioiden suunnittelu ja toteuttaminen.

Lämpimin kiitoksin tässä vaiheessa!