DAGIS-tutkimuksen tuloksia esitellään syksyllä 2016

IMG_2622Kesälomat on vietetty ja DAGIS-tutkimusryhmä on palaillut innokkaana arkeen. Tutkimusryhmämme elokuu on mennyt pitkälti analysoidessa DAGIS-kartoituksen dataa, jonka pohjalta kehitämme tutkimushankkeemme seuraavan vaiheen. Tuloksia on tarkoitus esitellä jo tänä syksynä eri tahoille, joten kannattaakin pistää jo korvan taakse seuraavaa:

  • Kartoitukseen osallistuneissa kunnissa järjestetään ajatuspajoja syksyn aikana. Ajatuspajat on tarkoitettu ensisijaisesti kartoitukseen osallistuneille. Tarkempaa infoa kuntakohtaisista aikatauluista julkaisemme mahdollisimman pian myös näillä sivuilla.
  • DAGIS-seminaari järjestetään keskiviikkona 30.11. Seminaarissa esitellään DAGIS-kartoituksen tuloksia, mutta meillä on myös vierailevia tähtiä muista tutkimushankkeista esittelemässä heidän tuloksiaan. Tarkempaa infoa ja ilmoittautuminen seminaariin aukeaa myös syyskuun aikana.
  • DAGIS-tutkijat osallistuvat myös lukuisiin erilaisiin seminaareihin ja tapahtumiin syksyn aikana.