Annoskuvakirjan validointia, ajatuspajoja ja seminaari -Syksyn DAGIS-tapahtumia

DAGIS-tutkimuksessa kehitetyn Annoskuvakirjan luotettavuustutkimus alkaa! Kutsukirjeet materiaaleineen ovat valmiina. Tutkimus toteutetaan Seannoskuvakirja_pinäjoella neljässä päiväkodissa sekä lisäksi Seinäjoen ammattikorkeakoulun tiloissa. Toivomme mukaan runsaasti äitejä, isiä, huoltajia ja päiväkodin kasvatushenkilökuntaa. Osallistuminen on helppoa. Päiväkodin ruokasalissa on esillä elintarvikkeita ja tutkimukseen osallistuvan tehtävänä on arvioida esillä oleva ruokamäärä annoskuvakirjan avulla.

Lisäksi DAGIS-tutkimuksen ajatuspajojen ilmoittautumiset on käynnissä. Kurkista lisää ja tutustu tarkempiin aikatauluihin ajatuspajojen sivuilla.

DAGIS-seminaari järjestetään puolestaan 30.11. Mielenkiintoinen ohjelma on nähtävillä DAGIS-seminaarin sivuilla.

Tervetuloa mukaan!